Tweetalige boeken
Terug

 

 

 

 

 
Un anniversaire surprise, A birthday surprise

Ed. Gautier – Languereau 1986; Japanse uitgave met CD verschenen bij Alc. Press in 1990, illustraties van Myriam Deru.
Caroline beleeft een spannende verjaardag, samen met haar vriendje Guillaume. Een tweetalig verhaaltje (Frans en Engels), met uitgebreide  woordenschat

Premier jour d’école, First day of school

Ed. Gautier-Languereau 1987; Japanse uitgave met CD verschenen bij Alc. Press in 1990, illustraties van Myriam Deru. Een vosje gaat voor het eerst naar school en mist een belangrijke les… maar goed ook! Tweetalig verhaaltje in het Frans en het Engels met bijhorende woordenschat (de school).

Pomme et ananas, Apple and Pineapple

Ed. Gautier – Languereau 1988 ; Japanse versie met CD verschenen bij Alc. Press in 1990, illustraties van Myriam Deru. Winkelen is heel leuk, maar je moet wel opletten wat je doet! Tweetalig verhaaltje in het Frans en Engels met bijhorende woordenschat (dagelijkse dingen).

Victor part en Afrique, Victor goes to Africa

Ed. Gautier – Languereau 1990 ; Japanse versie met CD verschenen bij Alc. Press in 1990, illustraties van Myriam Deru.
Victor het aapje wil terug naar zijn geboorteland. Niets houdt hem tegen. Een tweetalig verhaaltje in het Frans en Engels met bijhorende woordenschat (transportmiddelen).

 

Charlie fait du sport, Charly takes up sports

Ed. Gautier – Languereau 1993, illustraties van Myriam Deru.
Charlie verzint 1001 manieren om te vermageren maar alleen de leukste werkt ! Tweetalig verhaaltje in het Frans en Engels, met bijhorende woordenschat (sporten).