Ik ben geboren op een vrijdag 13 oktober. Er stonden 2 broers en 3 zusjes naast mijn wieg. Mijn mama en papa hebben alles in het werk gesteld om van mij een braaf meisje te maken, maar dat is niet echt gelukt. Waarschijnlijk zit die vrijdag 13 daar voor iets tussen.

Ik ben opgegroeid in Westerlo, studeerde Germaanse aan de K.U.Leuven en trok daarna naar Brussel. Daar woon en werk ik nog steeds. Mijn loopbaan staat volledig in het teken van marketing, communicatie en copywriting.

Om mij te ontspannen… schrijf ik. Mijn eerste verhaal schreef ik toen ik tien was. Het ging over engeltjes die stout geweest waren en weenden. Elke traan die op de wereld viel werd een bloem. Of hoe er uit iets droevigs veel goeds kan komen. Ik ben nu eenmaal een optimist.

Ik heb inmiddels een heleboel kinderboekjes geschreven en een aantal spelboeken samengesteld. Dat doe ik voor de fun. Mijn eigenlijke werk bestaat uit copywriting en vertalingen voor bedrijven. Ik denk dat ik al minstens 40.075km tekst geschreven heb – dat is de omtrek van de aarde. Nu ben ik de afstand tussen de aarde en de maan aan het overbruggen…